Samsun futbol hakemliği için tarihi bir gelişme yaşandı. Samsun bölgesi hakemi Erdem Mertoğlu, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Gaziantep FK - Antalyaspor maçına orta Hakem olarak atanarak, tam 40 yıllık bir hasreti sona erdirdi.

NURİ DOĞAN’DAN SONRA BİR İLK
Geçirdiği kalp krizi sonrası, 20 Kasım 2024 tarihinde hayatını kaybeden Samsun bölgesi eski hakemi Nuri DoğanSamsun bölgesinden en son 1985-1986 futbol sezonunda merhum Nuri Doğan’ın Süper Lig’de orta hakem olarak görev almasının ardından, bu seviyede bir atama gerçekleşmemişti.
Erdem MertoğluSamsunlu eski Süper Lig hakemi Nuri Doğan’ın ardından, Mertoğlu ilk kez Samsunlu bir hakem olarak en üst ligde orta hakem düdüğünü çalacak.Mertoğlu, kritik mücadelede 19 Ekim Pazar günü saat 17.00’de düdük çalacakSelçuk Kaya










