Samsun’un Bafra ilçesinde, Bafra Gençlik Merkezi gönüllüleri ve personeli, kırsaldaki öğrencilere yönelik özel bir etkinlik gerçekleştirdi. "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında Ortadurak Şehit Muhammet Önder İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden ekip, öğrencilerle eğlenceli ve öğretici aktiviteler düzenledi.
ÖĞRENCİLER EĞLENCELİ ETKİNLİKLERLE BULUŞTUOkul bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler okçuluk, parkur oyunları, zeka oyunları ve Ebru sanatı gibi birçok faaliyete katıldı. Ayrıca yüz boyama etkinlikleriyle renkli anlar yaşandı. Etkinlik boyunca öğrenciler hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
ŞEHİT MUHAMMET ÖNDER'İN KABRİ ZİYARET EDİLDİZiyaretin ardından Gençlik Merkezi ekibi, okulun ismini taşıyan Şehit Muhammet Önder’in mezarını ziyaret ederek dua etti. Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, "Çocuklarımızla güzel bir gün geçirdik. Onların neşesi bizler için önemli. Program sonunda şehidimizin kabrini ziyaret ederek kendisini unutmadığımızı gösterdik." ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı



