Başkan İbrahim Sandıkçı, temel eğitimlerini tamamlayarak ilkokula geçen öğrencilerin ve bir üst sınıfa geçen öğrencilerin mezuniyet törenine katılarak, miniklerin karnelerini bizzat teslim etti. Renkli görüntülere sahne olan törende, öğrencilerin ve velilerin mutluluğu dikkat çekti.
Başkan Sandıkçı, tören sırasında yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz, yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından karnelerine kavuştular. Bizler de öğrencilerimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadık. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, öğretmenlerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Minik öğrenciler ve velileri, Başkan Sandıkçı’nın bu özel günlerinde yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, törenler bol bol fotoğraf çekimi ve sevinç gösterileri ile son buldu.Haber Merkezi

