Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 21. Olağanüstü Kurultayı'nda güven tazeleyen Genel Başkan Özgür Özel, partilerinin Cumhurbaşkanı adayı tutuklu Ekrem İmamoğlu'na destek ve erken seçim talebi için halkla buluşuyor.Özgür Özel, ilk şehir mitingini Samsun'da gerçekleştirecek. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek Samsun Mitingi, 13 Nisan Pazar günü saat 14.00'te olacak.
MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYORCHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Samsun, milli mücadelenin başladığı yerdir. Bu topraklar, halk iradesinin ve bağımsızlık ruhunun yeşerdiği topraklardır. Bugün yine bu ruhla, bu inançla yola çıkıyoruz. Samsun'dan yükselecek bu güçlü ses, Türkiye'nin dört bir yanında yankılanacak. Pazar günü, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingiyle, halkın sesi olmak için meydanlarda olacağız" dedi. Mehmet Özdağ, şöyle konuştu; "Bu miting yalnızca bir siyasi partinin organizasyonu değildir. Bu miting özgürlük, adalet ve demokrasi isteyen tüm vatandaşlarımızın ortak vicdanının sesidir. Biz bu gidişe, hukuksuzluğa Samsun'dan 'dur' diyoruz. Ekrem İmamoğlu'na özgürlük, millete sandık diyerek, halkın iradesine sahip çıkıyoruz."


CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingimize tüm Samsun halkını, gençleri, kadınları, emekçileri davet ediyoruz" dedi.BU MİTİNG SİZİN MİTİNGİNİZDİRCHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ülke genelinde başlattığı imza kampanyasının çok büyük bir halk hareketine dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Özdağ, "Samsun genelinde imza kampanyamız halkımızın büyük ilgisiyle büyüyerek devam ediyor. 17 ilçemizde kurulan imza stantlarımızda, ilçe binalarımızda ve internet ortamında yürüttüğümüz ‘Ekrem İmamoğlu’na Özgürlük’ temalı imza kampanyamız hızla devam ediyor. Bu kampanyada hedefimiz, Samsun'daki seçmenlerin yarısından fazlasına ulaşmak ve halkımızın kendi iradesine sahip çıkma kararlılığını güçlü şekilde ortaya koymak. Eğer demokrasiye inanıyorsanız, adaletten yanaysanız, özgürlükle savunuyorsanız bu imza kampanyası sizin kampanyanızdır, bu miting sizin mitinginizdir" diye kaydetti.Haber Merkezi