Türkiye'de günlük korona virüs vaka sayısı 30 bini geçerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artan vakaların kontrol altına alınabilmesi için alınan kısıtlama kararlarını kamuoyuna duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vatandaşlara 'evde kalın' çağrılarının yapıldığı bir dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in onlarca kişinin katıldığı programlar düzenlemesi ve programlara iştirak etmesi görenleri şaşırttı.

FİDAN DİKİM PROGRAMI
Başkan Mustafa Demir, ilk olarak Canik ilçesi Başkonak mahallesinde düzenlenen, 'Samsun ilinde Sürdürülebilir Tarım Faaliyetleri Yaygınlaştırılması Projesi’ dahilinde meyve fidanı dikim programına katıldı. Programa Genel Sekreter Yardımcısı Ali Seyfi Küçükgöncü, Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Muharrem Özcan, Tarım İl Müdürü İbrahim Sağlam, Canik Belediye Başkan Vekili Yusuf Sancak, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Başkonak Mahallesi Muhtarı Davut Şişman ve mahalle sakinleri katıldı.
TEMEL ATMA TÖRENİ
GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, daha sonra Adnan Kahveci Parkı içerisinde yer alan çocuk parkı üzerine inşa edilecek olan 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. 19 Mayıs 2021’de tamamlanarak hizmete girecek binanın temel atma törenine onlarca kişi katıldı.
Onlarca kişi katıldı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'nın 'evde kal' çağrılarına rağmen, onlarca kişinin katıldığı programlar gerçekleştirdi, iştirak etti. Programlara yoğun katılım bulaş riskini katladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sağlık Bakanı Koca

Başkan Demir


Başkan Demir Canik'te meyve fidanı dikim törenine katıldı, ardından Kent Yönetim Merkezi'nin temel atma törenini gerçekleştirdi. N.Alper CABBAR