Tokat Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Av. Eyüp Eroğlu, Çekenli İş Merkezi esnafıyla kahvaltıda buluştu. Esnafların sorunlarına birlikte çözüm aradıklarına dikkat çeken Başkan Eroğlu, "Derdiniz derdimizdir. Ortada bir başarı vardır ancak bu başarının mimarı hep birlikte Tokatlıdır, sizlersiniz. Yaptığımız işlerin tamamı, istişarelerimizin ürünüdür. Siz istediniz, biz yaptık. Destek sizden, hizmet bizden" dedi.
Başkan Eyüp Eroğlu, "Ne söz verdiysek yaptık. Yaptıklarımız, icraatlarımız tüm Tokat halkının önünde duruyor. Şehrimize daha daha nice yeni hizmetleri yapmak için yollara revan olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu şehirde hep birlikte çok daha güzel günlere yürüyeceğiz" diye konuştu.
SEÇİMDEN SEÇİME GELEN BİR SİYASETÇİ DEĞİLİM
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, ne yazık ki toplumumuzda bazı siyasetçi alışkanlıklarının olduğunu, seçimden seçime halka gelip hal hatır sorulduğuna dikkat çekti. Eroğlu, konuşmalarını şöyle tamamladı: "Biz bu anlayışı kökünden kazıyıp attık. Her fırsatta sizlere geldik, istişarelerde bulunduk. Seçimden seçime gelen bir siyasetçi asla olmadık. 61 projenin sözünü tuttuğumuz gibi fazlasını da yaptık. 90 tane proje yaptık. Ama yeterli değil. Tokat'a daha çok şeyler yapmalıyız. Biz bu şehre sevdalıyız. Bizim bu şehre vefa borcumuz var."
Taner YEŞİLSU / TOKAT