
Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübü Basketbol branşında çalışmalarını Atatürk Spor Salonu’nda sürdürüyor. Kulüp Başkanı Murat Tunçer, geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için kolları sıvadıklarını söyledi.
Samsun sporuna basketbol ve futbol olmak üzere iki ayrı branşta hizmet eden Canik Şehit Uğur Birinci Spor Kulübü’nün yıldız sporcuları kız ve erkeklerde çalışmalarını sürdürüyor. Kısa zaman önce kurulmasına karşılık gerek futbol, gerekse basketbol branşlarında önemli başarılar elde eden Uğur Birinci’nin yıldız sporcuları yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
HIRSLI ÇALIŞIYORLAR
Antrenörler Cem Beşiroğlu ve Ebru Tunçer nezaretinde antrenman yapan sporcular, ligler her an başlayacakmış gibi çalışıyor. Antrenmana giderken öncesinde ve sonrasında koronavirüse karşı gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Murat Tunçer, “Spor sağlığını ön planda tutarak idmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sporcularımızın hırsı bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
HAFTANIN BEŞ GÜNÜ İDMAN
Basketbol Milli takımına yetenekli sporcular yetiştirmek için kolları sıvadıklarını dile getiren Başkan Tunçel, “Antrenmanlarımızı haftanın beş günü gruplar halinde gerçekleştiriyoruz. İşini en iyi şekilde yapan teknik ekibimizle birlikte Türk basketboluna ve milli takıma yetenekli sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bizlere çalışma fırsatı tanıyan Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Canik İlçe Müdürümüz Osman Abanoz’a teşekkür ediyorum” dedi. Zekai Anıl
Yorum Yazın