İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek’te Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. Ayrıca, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı da Ramazan pidesinin fiyatlarını kamuoyuyla paylaştı. İşte 2025 yılı Ramazan pidesinin Halk Ekmek'teki satış fiyatı…RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI AÇIKLANDITürkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2025 Ramazan ayında Ramazan pidesi fiyatlarının nasıl olacağını duyurdu. Balcı, "250 gram Ramazan pidesi 20 TL'den satılacak, 370 gram Ramazan pidesi ise 30 TL olacak" dedi. Bu fiyatlarla Ramazan pidesine yüzde 35 oranında zam yapılmış oldu. Balcı ayrıca, 370 gramlık pidenin önceki 340 gramlık versiyonunun yerine geçeceğini ve fiyatının 30 TL’ye yükseldiğini belirtti.
İMAMOĞLU HALK EKMEK’TE PİDE FİYATINI DUYURDUİstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden İstanbul Halk Ekmek (İHE) için Ramazan pidesinin fiyatını duyurdu. İmamoğlu, maliyetlerin arttığını belirterek, "Halk Ekmek İstanbulluların yanında olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.
İHE’DE RAMAZAN PİDESİ FİYATIİmamoğlu, İstanbul Halk Ekmek büfelerinde satılacak 350 gram Ramazan pidesinin fiyatının 15 TL olacağını açıkladı. İmamoğlu'nun açıklamasında, "Fiyatlar artıyor, maliyetler yükseliyor ama Halk Ekmek İstanbulluların yanında olmaya devam ediyor. Bu Ramazan’da da sağlıklı ve ekonomik pideler büfelerimizde" denildi.Haber Merkezi

