Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede etkili olan kar yağışıdan dolayı iş makineleri ve ekiplerin gece boyunca yolların açık kalması için soğuk havada büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti.
Ulaşımın güvenli hale getirilmesi için ana cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, vatandaşlara uyarılarda bulunan Murat İkiz, trafik güvenliği açısından kış lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmaması gerektiğini vurguladı, sürücüleri uyardı.
Ayrıca karla mücadelede görev yapan belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Murat İkiz, "Gece saatlerinde soğuk havada çalışan ekiplerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.Haber Merkezi

