Havza Belediyesi, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 2025 yılı planlamaları kapsamında Paşapınar ve Çeltek mahallelerinde beton ve parke yol uygulamaları için saha incelemeleri gerçekleştirildi.YOL ÇALIŞMALARI SÜREKLİLİK KAZANIYORHavza Belediyesi tarafından yürütülen yol iyileştirme projeleri kapsamında kırsal alanlarda ulaşım altyapısı güçlendiriliyor. Bu doğrultuda, Paşapınar ve Çeltek mahallelerinde planlanan parke ve beton yol uygulamaları öncesi gerekli teknik incelemeler yapıldı.
BAŞKAN İKİZ SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDUBelediye Başkanı Murat İkiz, planlanan çalışmalar öncesi Paşapınar ve Çeltek mahallelerini ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen İkiz, görüş alışverişinde bulunarak ihtiyaçlara yönelik notlar aldı.
“ÖNCELİĞİMİZ KALİTELİ VE HIZLI HİZMET”Başkan Murat İkiz yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Mahallelerimizdeki yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalara devam ediyoruz. Önceliğimiz insanımıza kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak.”Anadolu Ajansı

