Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, 2025 yılı Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nı (OKAF) kapsayan Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti. Bilgin, Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek, fuar hazırlıkları hakkında bilgi verdi.OKAF 2025 FUARI HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMIAli Bilgin, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordineunda Samsun Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nın (OKAF), 14-15 Nisan 2025 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu.
HAVZA TSO'DAN GENÇLERİNE DESTEK MESAJIHavza TSO Başkanı Erkan Acar ise Havza'nın kısa süre içinde önemli bir istihdam merkezi haline gelmesi için gerekli adımların atıldığını vurguladı.
Bilgin, "Kamu sektöründe çeşitli ve özel hizmetleri olan bir gelecek fuarda, hem eğitim hem de sektör açısından kariyer açısından önemli katkılar sağlayan fuarda, interaktif bir program çerçevesinde birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve kapasitelerin paylaşılması hedeflenmektedir. Fuarda sizleri de toplu olarak mutlu göreceğiz" diye konuştu.

Acar, "Havza OSB ile bölgesel hizmet karşılanacak. Umarım bu gelişmeler Havza OSB'de farklı alanlarda yatırım yapan firmalarımız yine farklı sektörlerden geniş gencimiz burada iş buluyorlar. Havza TSO olarak gençlerimize ve iş gücü olan firmalarımıza yardımcı olmak adına fuarda yerimizi aldık" diye belirtti.OKAF FUARI GENÇLER İÇİN BİR FIRSAT SUNUYORSamsun Üniversitesi tarafından düzenlenen OKAF, öğrenciler ve mezunlara kariyer fırsatları sunarak, aynı zamanda iş gücü odaklı önemli bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Havza TSO'nun bu etkinliğin yer alacak olması, bölgedeki mevcutlar için kariyer olanaklarının arttırılmasına katkı sağlayacak.Anadolu Ajansı