İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Unkapanı Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek hem talepleri dinledi hem de yapılacak hizmetlerle ilgili istişarede bulundu.İlçenin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayan esnafın sorunlarına yerinde çözümler ürettiklerini söyleyen Başkan Kurnaz, ziyaret boyunca sıcak ve samimi diyaloglar kurdu.
VERİMLİ BULUŞMAİlkadım'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek adına saha çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Kurnaz, "Esnafımız bizim yol arkadaşımız. Onların görüşleri, talepleri ve önerileri bizim için çok değerli. Unkapanı esnafımızla yaptığımız bu verimli buluşmada, bölgenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etme fırsatı bulduk. Hizmetlerimizi ortak akılla şekillendiriyoruz. İlkadım’da birlikte yönetim anlayışıyla adımlar atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
ORTAK ÇALIŞMAİlçenin şehrin birleşme noktası olduğuna da dikkat çeken Başkan Kurnaz, şöyle devam etti: "İlkadım, bütün ilçelerin kesişme noktası. Burada yükümüz ağır. Ancak bunu bir mazerete dönüştürmeden esnafımızla, muhtarlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütüyoruz. Her sorunu yerinde tespit edip ona göre planlamamızı yapıyoruz."
İlkadım Belediyesi Bültenidir


