Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavak'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Kavak Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Doğan, birlikte yapılabilecek projeleri değerlendirdi.
FABRİKALAR GEZİLDİOldukça verimli geçen toplantıda Kavak'ın geleceğinin şekillendirileceği projeler masaya yatırıldı. Toplantının ardından ise Kavak'ta istihdam oluşturan fabrikalar ziyaret edildi. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, toplantının ve ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan'ın Kavak'ın gelişimine öncülük edecek projeler için kıymetli destekleri için teşekkür ediyorum.
Toplantıda Başkanımız Doğan ve beraberindekilerle projeleri değerlendirdik. Birlikte atacağımız adımları konuştuk. Destekleri ve Kavak'ın geleceği için sözleri nedeniyle Doğan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.Zeynep Irmak Öcal

