Samsun’un İlkadım ilçesinde Hançerli Mahallesi Sahil Caddesi'nde bulunan içme suyu isale hattında patlama meydana geldi. Tazyikli su metrelerce yükselirken, çevredeki yollar su altında kaldı.
ÇALIŞMALAR SIRASINDA PATLAMA YAŞANDIOlay, Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekiplerinin bölgede yürüttüğü kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmaları sırasında meydana geldi. Çalışmalar esnasında oluşan patlama, kısa sürede büyük bir su taşkınına neden oldu.
EKİPLERDEN HIZLI MÜDAHALESASKİ ekipleri, patlamanın ardından hızla müdahaleye başladı. Bölgede onarım çalışmaları sürerken, su baskınlarının önüne geçmek için tedbirler alındı.
Yetkililer, tamirat sürecinde su kesintisi yaşanabileceğini belirterek vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.Haber Merkezi



Bu mütaahite kontrolsüz kazı yaptığı için büyük maddi ceza kesilmeli ve yapılacak tamiratın masrafı kendisinden alınmalıdır.
Saskinin doğru işini görmedik daha zaten 1 kez
Su kesintisi olmadan önce tedbir alınır. Boruyu patlatan operatörün evine 1 ay su vermeyeceksin.