Old Spice ve Head & Shoulders, Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor’un yeni forma sponsoru oldu. Yıldırım Tower’da gerçekleştirilen basın toplantısında Başkan Yüksel Yıldırım, Paco Alcacer ve Umut Meraş transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yıldırım Mickael Tırpan transferi ile ilgili ise anlaştıklarını fakat bugün uçağa binmediğini söyledi.
ÇOK UĞRAŞTIKİspanyol futbolcu Paco Alcacer’in transferi için çok uğraştıklarını söyleyen Yüksel Yıldırım, "Alcacer ile çok uğraştık. Kulübüyle anlaştık. Oyuncu Avrupa’da oynamak istiyordu ancak o da olmadı. Sonrasında ailevi bir sebeple gelmek istemediğini öğrendik. Karısı Dubai’de kalmak istiyormuş. Biz bu transfer için çok vakit harcadık. Eğer transfer olsaydı, bir oyuncuyu bir şekilde gönderecektik"dedi.
OYUNCU BİZİ ÇOK İSTEDİUmut Meraş’ı çok istedik, o da bizi çok istedi. Beşiktaş oyuncuyu oynatmıyor, taraftar da oyuncuyu istemiyor. Bir oyuncunun böyle atıl kalması Türk futbolu için kötü. Son 2 milli maçta gördük, milli takımın sol beki yoktu. Geçmişinde milli takım forması giyen bir oyuncuyu oynatmayıp böyle tutmak bize göre yanlıştı. Biz de yardımcı olalım istedik. Beşiktaş oyuncuyu pahalı aldığı için pahalı satmak istiyor. Kiralık vermek istediler ama biz de kiralık düşünmüyoruz. Olmayacak gibi duruyor" açıklamasında bulundu.
BİLETİNİ ALDIK UÇAĞA BİNMEDİMickael Tırpan ile anlaştıklarını fakat bugün uçağa binmediğini söyleyen Yıldırım, "Ucuza gittiğini düşünmüş. İyileştirme istedi, fiyat artışı yaptık. Bu gece yarısına kadar olursa, bir tek bu transfer olur. Bunun da olma şansı yüzde 50 gibi. Çocuğun kafasını başka kulüpler ve menajerler çeliyor. Saçma sapan işler oldu. Son gün alınan oyuncular, akşam pazarda elde kalmış mal gibi oluyor. Transfer yapmasak daha iyi gibi" ifadelerini kullandı.İhlas Haber Ajansı



