21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı etkinlikte, Down sendromlu çocuklar Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi. Renkli anlara sahne olan buluşmada hem çocuklar hem de aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.ÇOCUKLAR FUTBOLCULARLA TANIŞTI, SAHADA EĞLENDİEtkinlik kapsamında Samsunspor tesislerine götürülen çocuklar, kırmızı-beyazlı futbolcularla tanışarak sohbet etti. Futbolcuların antrenmanlarını izleyen minikler, sahada eğlenceli dakikalar geçirdi. Futbolcular, çocuklara Samsunspor atkısı hediye ederek onların mutluluğuna ortak oldu.
BAŞKAN HAMİT KILIÇ: “GÜLÜMSEMELER HER ŞEYE DEĞER”Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgi ve anlayış ile hayata değer katmaya, özel gereksinimli çocuklarımızın yaşamın her alanında destekçisi olmaya devam ediyoruz. Bugün çocuklarımız futbolcularımızla tanıştı, keyifli anlar yaşadı. Aileleri de moral buldu. Onların yüzlerindeki gülümseme her şeye değer. Toplumsal farkındalığı artırmak adına çalışmalarımız sürecek.”
AİLELERDEN TEŞEKKÜREtkinliğe katılan aileler, çocuklarına yaşatılan bu özel anlar için Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve Samsunspor kulübüne teşekkür ederek duygularını dile getirdi. Bu tür etkinliklerin hem çocuklar hem de aileleri için büyük moral kaynağı olduğunu vurguladılar.









