Zorlu Eğitim Kurumları, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda düzenlediği karne ve ödül programında, üstün performanslarıyla farklı spor dallarında dereceye giren ve Türkiye Şampiyonu olan öğrencileri ödüllendirdi.Zorlu Okulları Beden Öğretmeni Gökhan Akdere, okul içi sınıflar arası turnuvalar sonrası ilkokul futbol ve 3x3 Basketbol, Ortaokul Kız Futbol, 3x3 Basketbol ve Bocce, Lise Futbol kategorilerinde başarı sağlayan öğrencilere onur belgelerini ve madalyalarını takdim etti.Ardından Samsun İli Masa Tenisi İl Birincisi, 3x3 Basketbol Minik Erkek İlçe İkincisi, Spor Tırmanışı Samsun İl Birincisi, Eskrim Samsun İl Birincisi, Atletizm Samsun İl Üçüncüsü, Atletizm Samsun İl Dördüncüsü, Kick Boks Samsun İl Üçüncüsü, Kick Boks Samsun İl İkincisi, Spor Tırmanışı Bireysel Samsun İl Birincisi olan öğrencilere de madalyaları ve onur belgeleri verildi.
ERGİN ZORLU ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİYerel müsabakalarda farklı spor dallarında derece alan öğrencilere onur belgelerini ve madalyalarını takdim eden Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, gösterdikleri üstün performansla Türkiye Şampiyonu olan ve Türkiye dereceleri elde eden Spor Tırmanışı Türkiye Şampiyonu Elif Berra Önder, Atletizm Türkiye Üçüncüsü İrem Yüsra Göçer’e onur belgelerini ve madalyasını verdi.
Atletizm dalında 200 metrede Türkiye Şampiyonu olan Batuhan Toktaş’a Ergin Zorlu tarafından madalyasının yanı sıra, başarı ve teşekkür plaketi verildi. 7 KATEGORİDE TOPLAM 65 MADALYALise 1, 2 ve 3. sınıflarda dereceye giren öğrenciler onur belgelerini Zorlu Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Müdürü ve Sosyal Etkinlikler Komitesi Başkanı Semiha Olğun’un ve branş öğretmenlerinin elinden aldı. 7 farklı kategoride toplamda 65 madalya verildi.
BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİOkul sporlarındaki üstün başarısından ötürü Beden Öğretmeni Gökhan Akdere’ye, TÜBİTAK’ta Okulu ve Samsun’u başarıyla temsil eden Coğrafya Öğretmeni Eren Şatır’a ve üstün hizmet gayreti ve dayanışma örneği sergilemesinden dolayı Sosyal Bilgiler öğretmeni Bayram Sansur’a, Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu’nun imzasını taşıyan başarı sertifikaları, Lise Koordinatörü Berkay Berker ve Lise Müdürü Semiha Olğun tarafından takdim edildi.ATAMIZIN MİRASINI YAŞATMAYA DEVAM EDİYORUZ
ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI İFTİHAR TABLOMUZDURErgin Zorlu, "Geride bıraktığımız yıl boyunca, gerek akademik başarılarımızla, gerekse sanattan spora, bilimden sosyal sorumluluk projelerine uzanan geniş bir yelpazede öğrencilerimizin gösterdiği performansla gururlandık. Her bir öğrencimizin gelişimine tanıklık etmek, bizler için en büyük mutluluktur. Onların başarılarıyla iftihar ediyoruz" diye kaydetti.
Eğitimin sadece okulda değil, evde ve toplumda da sürdüğüne yürekten inandıklarını kaydeden Ergin Zorlu, velilere teşekkür etti. Zorlu Eğitim Kurumları’nın öğretmenlerine ithafen yaptığı konuşmasında ise, "Her sabah heyecanla açtığınız sınıf kapıları, aslında geleceğe açılan kapılardır. Emekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Öğrencilere seslenen Ergin Zorlu, "Her birinizin içinde parlayan bir ışık var. O ışığı kaybetmeden yolunuza devam edin. Merak edin, sorun, üretin ve en önemlisi kendinize inanın. Yeni bir döneme daha güçlü, daha kararlı ve daha umut dolu adımlarla ilerlerken, biz Zorlu Eğitim Kurumları olarak, her öğrencimizi bir kıvılcım gibi parlatmak ve onları geleceğin ışığına dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi tatiller diliyor, nice başarılarla dolu yıllar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.








Nazım Akpınar




Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin ZorluZorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, "Bugün burada bir yılın emeğini, heyecanını ve birlikte başardıklarımızı kutlamak için toplandık. Zorlu Eğitim Kurumları olarak biz, yalnızca bir okul değil; düşünen, sorgulayan, üreten bireyler yetiştirmeyi amaçlayan büyük bir aileyiz. Her kademede yürüdüğümüz bu yolculuğun temelinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği aydınlık yol yatıyor. "Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder" sözüyle bize bırakılan bu mirası, her gün sınıflarımızda, koridorlarımızda ve etkinliklerimizde yaşatmaya devam ediyoruz" dedi.













