'0850'li anketi kim yaptırıyor?

TAKİP ET

Atakum'da bugünlerde "0850" numara anket çalışması yapıyor. Ankette 4 isim soruluyor. Serhat Türkel, Özlem Maraş, Adem Bektaş ve Cemil Deveci.

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Samsun'da siyasi partiler adaylarını belirlerken, sahada anket çalışmaları devam ediyor. Seçimin en kritik olduğu ilçe olan Atakum'da ise Ak Parti, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, Türkiye İşçi Partisi adaylarını açıklarken, Yeniden Refah Partisi'nin "adayı kim olacak?" merak konusu oldu.

CHP tarafından yönetilen Atakum Belediyesi'nde mevcut başkan Av. Cemil Deveci yeniden aday gösterilmedi. AK Parti ise eski Başkan İshak Taşçı aday göstermedi, Adem Bektaş seçimlere rozet değiştirerek İYİ Parti'den girdi.

4 ADAY SORULUYOR

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitingde özellikle vurgu yaptığı Atakum ilçesinde bugünlerde "0850" ile başlayan bir telefon numarasından anket yapılıyor. Ankette 4 isim soruluyor. Ak Parti'nin adayı Özlem Maraş, CHP'nin adayı Serhat Türkel, İYİ Parti'nin adayı Adem Bektaş ve mevcut Belediye Başkanı Cemil Deveci. Son tercih olarak ise "diğer" yer alıyor.

Anketi dinleyen Atakumlular, mevcut adayların dışında şıklar arasında yer alan mevcut Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin sorulmasındaki nedeni merak ediyor.