10 Numara Ve Forvet kesin Alınacak

TAKİP ET

Katıldığı bir programda takımın son durumu ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Batu Kaplan, 'Taraftarımızı mutlu edecek bir çilek transferi yapacağız. Kesinlikle 10 numara ve forvet alacağız' dedi

KAYSERİ’DE HER ŞEY YOLUDA

Yılport Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, birinci etap kampı için Kayseri Erciyes’te bulunan Kırmızı-Beyazlılarda çalışmaların son derece verimli geçtiğini söyledi. Her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Batu Kaplan, “Hocamız Bayram Bektaş nezdinde güç ve kondisyon çalışmalarımız sürüyor. Bizde takımımızın yanındayız ve süreci takip ediyoruz" dedi.

SAĞ BEKTE ACELE ETMİYORUZ

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Batu Kaplan, "3 bölgeye daha takviye yapmayı planlıyoruz. Taraftarımızı mutlu edecek bir çilek transferi yapacağız. Kesinlikle 10 numara ve forvet alacağız. Sağ bek transferi için görüşmelerimiz sürüyor ama acele etmiyoruz. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

PÜRÜZSÜZ GELSEYDİ OLURDU

Ahmet Yazar transferi ile ilgili konuşan Batu Kaplan, "Biz Ahmet Yazar ile anlaştık diye bir açıklama yapmadık. Kendisi ile yaptığımız görüşmede bize pürüz çıkabilir denildi, biz de hiç bir kulüple karşı karşıya gelmek istemediğimizi kendisine ilettik. Federasyon nezdinde eğer bize bonservisi eline alıp pürüzsüz bir şekilde gelmiş olsaydı kendisini transfer edebilirdik" dedi.

ÇINARI YA KİRALANACAK YA SATILACAK

Bah, Yameogo ve Eraldo Çinari’yi kiralık olarak göndermeyi planladıklarını vurgulayan Futbol Gelişim Direktörü ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, “Bu isimler arasında Çinari’nin kiralık mı yoksa bonservis ile mi gideceği bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak. Diomande’nin durumu ise hocamızın Kayseri kampı sonrası bizlere sunacağı raporun ardından belli olacak" ifadelerini kullandı.