14 Yaşındaki Beyzanur Evlendirilmek İçin Mi Kaçırıldı!

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Samsunlu Sarıbaş ailesi, Vezirköprü Gömlekhisar Mahallesi'nden kaybolan Beyzanur'u arıyor. 53 gündür kayıp olan Beyzanur'un ablası, "14 yaşında kardeşimi evlendirmek istemiyoruz. Geri dönsün daha çok küçük'' dedi.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde yaşayan 14 yaşındaki Beyzanur Sarıbaş'ı aramak için, ablası Betül Sarıbaş, Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Samsunlu bir aile kızlarını aramak için canlı yayına geldi.

Vezirköprü Gömlekhisar Mahallesi'nden kaybolan Beyzanur Sarıbaş, 2 Mayıs Pazartesi günü sabah 09:00 sularında evden ayrılmış ve o saatten itibaren haber alınamıyor. Ailesi Beyzanur'dan 53 gündür haber alamadıklarını söyledi.

Aile kızlarının, 22 yaşındaki D.G. tarafından kaçırıldığını iddia ediyor. Beyzanur, kaybolduktan sonra D.G.'nin ailesinin başlık parası teklif ettiği de belirtildi.

KARDEŞİM GERİ DÖNSÜN
Beyzanur'un ablası Betül Sarıbaş canlı yayında yaptığı açıklamada; ''14 yaşında bir kızı evlendirmek istemiyoruz. Sürekli yer değiştiyorlar. Bir türlü ulaşamıyoruz. Ne olursa olsun geri dönsün daha çok küçük'' dedi.