16 Yaşındaki Genç Kız Meselesi Yüzünden Öldürüldü

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Beylikbağı Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada 16 yaşındaki Kadem Can Çiçek, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay, kız meselesi yüzünden çıkan tartışmanın büyümesi sonucu yaşandı ve şüpheli E.K.D. polis tarafından gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı Mahallesi'nde, Yaşar Doğu Caddesi Sarı Cami yakınlarında meydana gelen trajik bir olay, bölgeyi yasa boğdu. Akşam saatlerinde Kadem Can Çiçek (16) ile E.K.D. (20) arasında bir kız meselesi yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Olayın büyümesi üzerine E.K.D.'nin arkadaşlarının da kavgaya katılmasıyla gerilim daha da arttı. Kavga sırasında E.K.D., yanında bulundurduğu tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda, Kadem Can Çiçek göğsünden vurularak ağır yaralandı. E.K.D. ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kadem Can Çiçek, yere yığılırken, tesadüfen olay yerinden geçmekte olan bir minibüs sürücüsü durumu fark etti ve genç yaralıyı hemen Fatih Devlet Hastanesine götürdü. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen genç Çiçek, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiçek'in cenazesi, gerekli otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçti ve gerçekleştirilen operasyonla E.K.D.'yi gözaltına aldı. E.K.D. hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, olayın tüm detayları aydınlatılmaya çalışılıyor. Bölge halkı, yaşanan bu üzücü olay karşısında derin bir üzüntü içindeyken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kız meselesi Kocaelinde cinayet 16 yaşındaki genç öldürüldü Asayiş Samsun Haber Kadem Can Çiçek