17 yaşında futbol tarihine yön veriyor! Endrick Felipe Moreira de Sousa

TAKİP ET

Brezilya Milli Futbol Takımı'nın genç yeteneği Endrick Felipe Moreira de Sousa, milli formayla ilk golünü İngiltere'ye karşı attı. Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Brezilya, İngiltere'yi 1-0 mağlup ederken, golü 17 yaşındaki Endrick kaydetti.

Endrick'in golü, 80. dakikada gelirken, Palmeiras takımında forvet pozisyonunda görev alan genç yetenek, milli formayla ilk gol sevincini yaşadı.

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen, piyasa değeri 45 milyon euro olan Endrick, sezon sonunda Real Madrid'e transfer olacak. Bu genç yetenek, futbol dünyasında adından sıkça söz ettiren bir isim haline gelmiş durumda.

Golünün ardından Endrick'in geleceğiyle ilgili spekülasyonlar da hız kazandı. Real Madrid gibi dünya devi bir kulübe transfer olması beklenen Endrick, Brezilya Milli Takımı'ndaki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Brezilya Milli Futbol Takımı Endrick Felipe Moreira de Sousa 17 yaşındaki Endrick Real Madride transfer Endrickin performansı spor futbol samsun haber gündem haber