19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu: 19 Mayıs'a hizmet etmekle mükellefiz

TAKİP ET

15 yıllık görev süresince ayrım gözetmeksizin her mahalleye, her vatandaşın talebine cevap verdiklerini belirten Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Bugüne kadar bizlere verdiği desteklerden dolayı 19 Mayıs halkına teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZEL HABER | Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kentin altyapı ve üstyapısına yapılan yatırımların akabinde özellikle ihtiyaç duyulan bölgelerde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Cami ve okul çevrelerinde yeşil alan ve peyzaj düzenlenmeleri yapılırken, ilçede geri dönüşüme yönelik proje kapsamında 'Sıfır Atık' çalışmaları yapıldı.

ÜCRETSİZ OTOPARK

Gün içinde şehir içi trafik yoğunluğunun üst düzeyde olduğu Pazar Mahallesi Fatih Caddesi ve kapalı Pazar yerine ücretsiz otopark alanları oluşturuldu.

Sokak hayvanlarına yönelik ise barınma kulübesi ve beslenme noktaları kurulurken, düzenli olarak mama ve su takviyesi yapıldı.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü canı pahasına savunan kahraman şehit mehmetçiklerin kabirlerinin bulunduğu mezarlıklarda ise çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Kent merkez mezarlığında bulunan şehitlik yeniledi.

DENİZ KIYISINDA DÜZENLEME

Aynı zamanda Kızılırmak Kuş Cenneti'ne ev sahipliği yapan ilçede, bölgenin turizm açısından geliştirilmesi için ilgili kurumlarla iş birliği yapıldı. Denize yakın olan mesafesi nedeniyle deniz kıyılarında deşarj sistemi kuruldu.

Önümüzdeki dönemde ise kent merkezinden Kumcağız sahiline kadar Engiz Deresi kenarından devam eden Dere Kenarı Peyzaj Projesi için ilgili bakanlıklardan hibe desteğiyle gerçekleştirilmek üzere yatırım programına alındı.

HER MAHALLEDE HİZMETİMİZ VAR

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den 4'ncü dönem tekrar aday gösterilen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 15 yıllık görev süresince hiç şekilde ayrım gözetmediğini belirterek, "19 Mayıs halkına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyorum. Elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık.

38 mahallemizde hizmetlerimiz var. Bizler hizmet etmekle mükellefiz. Bugüne kadar bizlere verdiği desteklerden dolayı 19 Mayıs halkına teşekkür ediyorum" dedi.

19 mayıs osman topaloğlu yerel seçim ak parti siyaset özel haber