19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu: 19 Mayıs'ın geleceğine sağlam temeller attık

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 2009-2024 yılları arasında yaptıkları yatırımlarla şehrin altyapı ve üstyapısına sağlam temeller attıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde hizmet kervanına devam edeceğiz" dedi.

ÖZEL HABER | Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde son 15 yıl içerisinde altyapı ve üstyapıya yapılan yatırımlarla kent merkezi ve kırsal mahallelerde ulaşım ağından doğalgaza, dere ıslah çalışmalarından meydan düzenlemelerine çok sayıda proje ve hizmet hayata geçti.

2009 yılında AK Parti'den 19 Mayıs Belediye Başkanı seçilen Osman Topaloğlu, 3 dönemlik başkanlık döneminde merkezi hükümetin desteği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kurumlarla yaptığı iş birliğiyle 19 Mayıs ilçesinde altyapı ve üstyapı hizmetlerine büyük yatırımlar gerçekleştirdi.

ULAŞIM AĞINA YATIRIM

Kent merkezinde konforlu ve güvenli ulaşım ağına yönelik 415 bin m2 asfalt, 280 bin m2 parke ve 115 bin m2 beton yol yatırımı gerçekleşti. Duble yol çalışmaları kapsamında Suat Kılıç Bulvarı şehrin sahille buluşmasında önemli rol üstlendi.

Engiz-Kumcağız Mahallesi, Mimarsinan-Pazar Mahallesi ve Fındıklı-Kösedik Mahallesi'nde köprü çalışmalarının yanı sıra yaya üst geçitleri, Atatürk Bulvarı üstünde Dereköy sınırlarına kadar yaya kaldırım çalışmaları gerçekleştirildi.

Aynı zamanda doğalgaza kavuşan ilçede 'Örnek Sokaklar' projesi kapsamında 9 bin 500 m2 alanda örnek sokaklar yapıldı. Engiz Deresi ıslahı ve 15 Temmuz Millet Meydanı düzenleme çalışmaları ise şehrin altyapı ve üstyapı hizmetleri arasında yer aldı.

YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den 4'ncü dönem tekrar aday gösterilen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Göreve geldiğimiz 29 Mart 2009 tarihinden itibaren ilçemiz için birçok hizmeti yaptık ve kazandırdık. İlk günden itibaren "Daha İyiye, Daha Güzele, Hep Birlikte" mottosuyla çalışmalarımızı sürdürdük. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra gönüllere talibiz diyerek, hemşehrilerimizin her anında hep yanında olduk.

Her gün 'Halk Günü' olan bir belediyecilik anlayışıyla kapımızı hiç kapatmadık. Yeni bir sayfa açıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla 'Gerçek Belediyecilik' anlayışıyla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi. 

19 mayıs osman topaloğlu ak parti seçim samsun samsun haber özel haber