19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu: Tek hedefimiz daha modern 19 Mayıs

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "15 yıllık süreçte halkımızdan aldığımız destekle her alanda pek çok başarılı proje ve hizmet gerçekleştirdik. 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından tek hedefimiz daha modern 19 Mayıs" dedi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde mevcut kapalı pazar yerini şehirlerarası otogara dönüştüreceklerini söyleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttiffakı AK Parti Adayı Osman Topaloğlu, modern ve işlevsel, esnaf ve vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap veren yeni kapalı pazar yerini ilçeye kazandıracaklarını ifade etti.

MEVCUT PAZAR YERİNİ OTOGARA ÇEVİRECEĞİZ

Başkan Osman Topaloğlu, "İlçemiz Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otobüs yazıhanelerini şehir trafiğini rahatlatmak adına öncesinde otogar olması ihtimaline karşılık hazırlanan Kapalı Pazar Yeri'ni, Otogar'a dönüştüreceğiz. Mevcut kapalı pazar yerini otogara dönüştüreceğimizden dolayı yeni bir kapalı pazar yerine en kısa sürede başlayacağız" dedi.

OMYEGDER ÇİFTÇİ DOSTU OLACAK

Ondokuzmayıs Yerel Eylem Grubu Derneği (OMYEGDER) ile birlikte kırsal kalkınmaya destekleyeceklerini belirten Osman Topaloğlu, yerel halkın farkındalığını artırmak, ilçenin yöresel ürünlerinin ekonomik değere dönüştürülmesi konusunda ön plana çıkartacak projeleri destekleyeceklerini anlattı.

Yörükler Mahallesi'de Karavan Park'ı faaliyete geçireceklerini söyleyen Başkan Osman Topaloğlu, ilçede çocukların keyifli zaman geçirebileceği, vatandaşların ise gün içinde dere kenarında sohbet edebileceği, yeşil alanları ve kamelyalarıyla ahşaptan parklar yapacaklarını ifade etti.

'GEÇMİŞİN TECRÜBESİ GELECEĞİN GÜVENCESİ'

Cumhur İttifakı AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu, "Göreve geldiğimiz 2009 tarihinden itibaren 15 yıllık süreçte halkımızdan aldığımız destekle ilçemiz için birçok hizmet yaptık ve ilçemize kazandırdık. Her alanda pek çok başarılı proje ve hizmet gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra 'Gönüllere Talibiz' diyerek, hemşehrilerimizin her anında hep yanında olduk. 'Geçmişin Tecrübesi Geleceğin Güvencesi' ile 31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından 'Gerçek Belediyecilik' anlayışıyla "19 Mayıs'ta her alanda gelişime ve değişime devam" diyorum. Tek hedefimiz daha modern 19 Mayıs" ifadelerini kullandı.

19 mayıs osman topaloğlu ak parti yerel seçim siyaset proje