19 Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret Gerçekleştirdi

TAKİP ET

19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Osman Topaloğlu, ilçede faaliyet gösteren önemli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdi ve gelecek dönemde planladığı projeleri paylaştı. Topaloğlu, gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlara AK Parti'nin hizmet odaklı belediyecilik vizyonunu aktardı.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Osman Topaloğlu, ilçede faaliyet gösteren önemli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, hem geçmiş dönemde gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirdi hem de gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri aktardı.

Topaloğlu, 19 Mayıs Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Minibüsçüler Kooperatif Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, kurum başkanlarının talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaretler sırasında Topaloğlu, yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları detaylı bir şekilde anlatarak, katılımcı bir belediyecilik anlayışını vurguladı.

Topaloğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "2009 yılından itibaren hemşerilerimizden aldığımız büyük destek ile onlara hizmet etmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizleri dördüncü dönem yeniden aday göstermesi ile birlikte her zaman olduğu gibi gönül belediyeciliği ile çalınmadık kapı bırakmayacak ve vatandaşlarımıza AK Parti’nin hizmet odaklı belediyeciliğini tek tek anlatmaya devam edeceğiz. Hedefimiz bugüne kadar aldığımız en yüksek oyu almak için çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız" dedi.

Ayrıca, ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Selçuk ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

samsun 19 mayıs ilçesi belediye başkanı topaloğlu sivil toplum kuruluşu