19 Mayıs'ın çehresini değiştirecek projeler

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Topaloğlu, Atatürk Bulvarı üzerindeki binalarda dış cepheleri için sağlıklaştırma ve örnek sokak projelerine devam edeceklerini söyledi

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde son 15 yılda yaşanan değişimin ve gelişimin öncülüğünü yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttiffakı AK Parti Adayı Osman Topaloğlu, yeni dönemde "Geçmişin Tecrübesi, Geleceğin Güvencesi İle" sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

AK Parti hükümetinin destekleriyle, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve 19 Mayıs İlçe Belediyesi'nin kentte ve kırsalda gerçekleştirdiği yatırımlara dikkat çeken Başkan Osman Topaloğlu, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan eğitime, spordan sosyal donatılara, kültürel etkinliklerden özellikle kadınlara yönelik projelere ve aynı zamanda gençlik ve çocuklar için dolu dolu bir 15 yıl hizmet süreci yaşadıklarını kaydetti. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Cumhur İttifakı AK Parti'nin adayı olarak 4'ncü dönem tekrar aday gösterildi.

ATATÜRK BULVARI CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMASI

Yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinden bahseden Osman Topaloğlu, özellikle kentin en önemli cadddesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde 'Cephe Sağlıklaştırma' çalışması başlatacaklarını söyledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve altyapıda hizmet veren kurum ve kuruluşlara altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra kent merkezinde bulunan binaların dış cepheleri için sağlıklaştırma projesini hayata geçireceklerini kaydetti.

Başkan Topaloğlu, ilçede yüzde 90 seviyesinde devam eden doğalgaz çalışmalarını tamamlayıp, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte üstyapı çalışmalarına hız vereceklerini sözlerine ekledi.

ÖRNEK SOKAK PROJESİ

Başkan Osman Topaloğlu, "İlçe merkezinde başlattığımız öncelikle Pazar Mahallesi ve ardından Cumhuriyet Mahallesi'nde devam ettiğimiz 'Örnek Sokak' uygulamasına devam edeceğiz. Pazar Mahallesi'nde Huzur Sokak, Güven Sokak, Jandarma Sokak ve Ereller Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi Ekrem Ünyay Sokak, Şenerler Sokak, Barbaros Sokak, Menderes Caddesi ve Akşemsettin Sokak'ta örnek sokak uygulamasını, aynı zamanda Fatih Caddesi ve İnönü Caddesi üzerinde 'Örnek Cadde' düzenlemesini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Topaloğlu, Atatürk Bulvarı üzerinde Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesine girişte "19 Mayıs'a Hoşgeldiniz" yazılı "Giriş Kapısı" yapacaklarını kaydetti.