19 Mayıs Stadyumu'nda buluşalım

TAKİP ET

Samsunspor'un merakla beklenen şampiyonluk kutlaması yarın akşam gerçekleşecek. Samsunspor, saat 19.00'daki kutlamalarda kupasını da kaldıracak

BİNLERCE TARAFTAR BEKLENİYOR 

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, 11 yıldır sabırla beklediği şampiyonluk kupasına yarın akşam kavuşuyor. 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan şampiyonluk kutlamalarında Kırmızı-Beyazlılar, binlerce taraftarının önünde kupasını kaldıracak.

11 YILLIK HASRET SON BULACAK 

Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği şampiyonluk kutlamalarında sahne alacak olan İrem Derici, Özcan Deniz ve Samsunlu rapçi Sefo, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara unutamayacakları bir gece yaşatacak. Kutlamalara ilginin yoğun olması bekleniyor.

COŞTURACAKLAR

Yılport Samsunspor’un şampiyonluk kutlamaları ve kupa töreni renkli görüntülere sahne olacak. 19 Mayıs Stadyumu’ndaki kutlamalarda İrem Derici, Özcan Deniz ve Samsunlu rapçi Sefo sahne alacak. Taraftarlar Derici, Deniz ve Sefo’nun birbirinden güzel şarkıları ile coşacak.

TFF BAŞKANI DA GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın davetlisi olarak 7 Mayıs pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’ndaki yerini alacak. TFF Başkanı Büyükekşi, ‘Üni-Sam 10. Yıl Galası’ programına da katılacak. Büyükekşi ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Mustafa Kemal Erkanat Batıpark Spor Tesisleri ve Nuri Asan Tesisleri’ni de gezecek. Kutlamalarda Başkan Yıldırım’ın davetlisi olarak sürpriz konukların da yer alması bekleniyor.

ONLARI YALNIZ BIRAKMAYIN

Yılport Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, taraftarlara çağrıda bulundu. Samsunspor'a yakışır bir kutlama yapacaklarını söyleyen Veysel Bilen, “Samsunspor, Türkiye'ye örnek olan bir kulüptür. 11 hasretimiz nihayet bu sezon son buldu. Bunun coşkusunu yaşamalı ve keyfini sürmeliyiz. Futbolcularımız çok emek verdi. Onların en mutlu günü en mutlu gecesi olacak. Onları yalnız bırakmayalım. Yüksel Yıldırım, Veysel Bilen, icra kurulu yalnız kalmış önemli değil. Ama orada emeğe saygı duyuyorsak ve biz takım için gönlümüzü ortaya koymuşsak futbolcularımızı yalnız bırakmamamız lazım" dedi. Davut AKTAŞ