19 Mayıs Stadyumu'nun zemininde yapılan çalışmalar karşılık buluyor

TAKİP ET

19 Mayıs Stadyumu'nun zemininde yapılan iyileştirme çalışmaları, başarılı oldu. Sahanın Eyüpspor karşılaşmasında hazır olacağı belirtildi.

ÇİMLER İÇİN ÖZEL FİRMA TUTULDU

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın 300 bin Euro harcayarak yaptırdığı zemin iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yenilenen hibrit çim zemin ve yapılan gölgeleme çalışmalarında istenilen netice alınırken, çimin köklenme seviyesi arzu edilen seviyelere yaklaştı. Özel bir firma tarafından yapılan zemin iyileştirme çalışmalarında sona gelinirken, sahanın Eyüpspor ile hafta sonu oynanacak kritik karşılaşmaya yetişeceği belirtildi. 

“300 BİN EURO HARCADIM”

Başkan Yüksel Yıldırım da zemin iyileştirme çalışmaları ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, “Yeniden sahayı düzenledik, gölgeleme yaptırıyorum. 300 bin Euro harcıyorum. Devletten isteyeceğim bakalım verecekler mi. Çünkü stat bizim değil. Çimler soğutma olmayınca kökleri kalkıyor. Nuri Asan Tesisleri’nde de çimleri hibrit yapıyoruz ki statla aynı olsun. Oyuncular statta daha rahat olsunlar” ifadelerini kullanmıştı. 

Davut AKTAŞ