19 Mayıs Sürücü Kursu Otomatik Vites Araç Eğitimlerine Başladı

TAKİP ET

Samsun'da sektöründe öncü sürücü kursu markası olan 19 Mayıs Sürücü Kursu, otomatik vites araç kullanacak olan sürücü adayları için sürüş eğitimlerine başladı. Hasan Guda, kayıtların 10 Temmuz'a kadar devam edeceğini belirtti

Samsun'un en köklü sürücü kursu olan 19 Mayıs Sürücü Kursu, B sınıfı ehliyete sahip otomatik vites araç kullanacaklar için yeni düzenlemeye geçti. Firmanın kurucusu ve yöneticisi Hasan Guda, eğitim çalışmaları ve getirilen yeni düzenlemeyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

TÜRKİYE'DE İLK 10'DAYIZ

Hasan Guda şunları söyledi: "19 Mayıs Sürücü Kursu, Türkiye genelindeki sürücü kursları sıralamasında ilk 10'da yer almaktadır. Bu sene itibariyle kuruluşumuzun 32. yılını kutluyoruz. 40132 kurum koduyla Türkiye'nin en eski kuruluşları arasında yer alıyoruz.

25 BİN SÜRÜCÜYE EHLİYET

Şu ana kadar 25 bine yakın sürücü adayımıza sürücü belgelerini teslim ettik. Aynı adresimizde sürücü adaylarımıza yönelik eğitim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. A1 ve A2 sınıfı motor, B sınıfı otomobil, hafif ticari araç, D sınıfı otobüs ve G sınıfı iş makinesi kurslarımız devam ediyor."

16 SAAT DİREKSİYON EĞİTİMİ

19 Mayıs Sürücü Kursu sahibi Hasan Guda, "Gelen talepler ve görülen ihtiyaç üzerine getirdiğimiz yeni düzenlemeyle otomatik vitesli araçlar için B sınıfı sertifika eğitimlerimizi, ihtiyacı olan adaylarımıza duyurarak eğitim çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Direksiyon eğitimlerimizi 16 saat üzerinden vermekteyiz. Alanında uzman eğitim kadromuzla, adaylarımızı en kapsamlı bir şekilde eğitiyoruz. Bunun yanı sıra kurumumuzda ilk yardım ve motor dersleri de verilmektedir. Sürücü belgesi olup da bunlara ihtiyaç duyan arkadaşlarımız istedikleri zaman gelip hiçbir ücret ödemeden ilkyardım ve motorla ilgili bilgilendirme alabilmektedirler" dedi.

İŞ MAKİNESİ SERTİFİKASI 
OLAN SÜRÜCÜLERE MÜJDE

Hasan Guda, sözlerine şöyle devam etti; "Özellikle 'İş Makinesi Sertifika' eğitimlerimizi bir ekmek kapısı olarak niteleyebiliriz. Bu kursun eğitimini görüp sertifikasını alan sürücü adaylarımız, ilgili kurumlara iş müracaatı neticesinde iş makinesi operatörü olarak görev yapabilecekler. Bunun müjdesini de vermiş olalım. Bu sertifikayla ilgili de kurumumuza yoğun bir talep bulunmaktadır. Bizler de elimizden geldiği kadar bu talepleri karşılamak istiyoruz."

KAYITLAR 10 TEMMUZ'A 
KADAR DEVAM EDECEK

Önümüzdeki Temmuz ayı kayıtlarıyla ilgili tarih veren Hasan Guda, başvuruların 10 Temmuz'a kadar devam edeceğini belirtti. Adaylar bu tarihe kadar kayıtlarını yaptırabilecekler.

Nazım AKPINAR