19 Mayıs'ta 'eğitim ve sosyal tesisler' hazır

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yeni dönemde eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerin sürdürülebilir şekilde devam etmesi için kültür merkezi, kütüphane, kitap kafe, köy konakları gibi projelerin hizmete açılacağını kaydetti

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 15 yıldır devam eden sosyal ve kültürel yatırım ve hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam edeceğini söyleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttiffakı AK Parti Adayı Osman Topaloğlu, yeni dönemde "Geçmişin Tecrübesi, Geleceğin Güvencesi İle" sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Başkan Osman Topaloğlu, sosyal ve kültürel etkinliklerin sürdürülebilir şekilde devam etmesi için 'Kültür Merkezi, Kitap Kafe ve Konferans Salonu'nu yeni dönemde hizmete açacaklarını kaydetti.

KÜLTÜR MERKEZİ'Nİ TAMAMLADIK

AK Parti Adayı Topaloğlu, "Yapımını tamamladığımız Kültür Merkezi'mizi açılışa hazırlıyoruz. Mevcut İlçe Kütüphanesi'nin de içinde olacağı kütüphane, kitap kafe, bilgisayar odası, eğitim merkezleri ve konferans salonunun bulunduğu Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Osman Topaloğlu ayrıca okul öncesi eğitimden, üniversite son sınıfa kadar, öğrencilerin okul ortamı ve koşullarına uygun olarak, onların ilgi ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla her türlü ihtiyaçlarında yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Sözlerine her yıl gerçekleştirilen kültürel faaliyetlere yenilerini ekleyerek, 19 Mayıs ilçesinin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceklerini ekledi.

ÇİVİSİZ AHŞAP CAMİ'Yİ İBADETE AÇACAĞIZ

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Ön proje onayını aldığımız ve son aşamaya geldiğimiz Çivisiz Ahşap Cami'yi restore ederek ibadete açacağız. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile birlikte detaylı bir şekilde hazırlıklarını tamamladığımız kültür mirası Ahşap Cami'yi, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile birlikte en kısa sürede ibadete açmak istiyoruz" diye konuştu.

KÖY KONAKLARI DEVAM EDECEK

Osman Topaloğlu, "Mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz ve içerisinde muhtarlık ofisi, toplantı salonu, halk eğitim odaları ve kursların bulunduğu köy konakları projesine ihtiyaç bulunan mahallelerimizde devam edeceğiz" sözlerini kullanırken, 19 Mayıs ilçesinde bulunan Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde eğitim gören öğrencilere yönelik yeni öğrenci yurdu kazandıracaklarını kaydetti.

19 mayıs samsun haber eğitim sosyal tesis yatırım osman topaloğlu