19 Mayıs'ta gelişime ve değişime devam

TAKİP ET

'Daha İyiye, Daha Güzele, Hep Birlikte' mottosuyla hizmet ve yatırımlarla dolu 15 yıl yaşadıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Gerçek Belediyecilik anlayışıyla 'gelişime ve değişime devam' diyoruz. Tek hedefimiz daha modern 19 Mayıs" dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı ve Cumhur İttiffakı AK Parti Adayı Osman Topaloğlu, 'Geçmişin Tecrübesi Geleceğin Güvencesi' sloganıyla yeni dönemde ilçeye kazandıracakları yatırımları anlattı.

Pazar mahallesi, belediye binasının arkasında bulunan düğün salonunun yetersizliği ve günümüz koşullarına cevap vermemesinden dolayı yıkıp, daha geniş ve kullanışlı yeni düğün salonu yapacaklarını kaydeden Başkan Osman Topaloğlu, TOKİ iş birliğinde Sosyal Konut Projesi'ne devam edeceklerini belirtti.

YENİ HÜKÜMET KONAĞI

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile meydan düzenlemesi ve merkezi hükümetin desteğiyle 'Yeni Hükümet Konağı' yapacaklarını sözlerine ekleyen Osman Topaloğlu, "İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde mevcut hükümet konağını yıkıp, Merkez Cami'ne kadar Millet Bahçesi şeklinde çevre düzenlemesi, yeşil alanları, kamelyaları bulunan meydan yapacağız" şeklinde konuştu.

SIFIR ATIK ÇALIŞMALARI

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Geleceği güzelleştirmek için çevremizi koruma ve temizlik misyonuyla hareket ediyor, ilçemiz için sürdürülebilir bir çevre oluşturmayı hedefliyoruz. İlçe merkezinde farklı noktalarda yerleştirdiğimiz mobil atık getirme merkezleri ile atıkları toplayıp, kaynağında ayrıştırarak geri kazanımını sağlayama devam edeceğiz" sözlerini kullandı.

DOĞALGAZ ALTYAPISI BÜYÜYOR

Osman Topaloğlu, "Türkiye'de bir ilki başararak ilçemize sponsor firma ile doğalgaz ana boru hattını getirdik. Şu anda ilçemizde doğalgaz kullanımı yüzde 90 seviyelerine ulaştı. 2023 yılında lisans alanına dahil edilen Dereköy, Yörükler, Yeşilova, Mimar Sinan ve Esenyer mahallelerindeki vatandaşlarımız sözleşme gereği 2027 yıl sonuna kadar doğalgaza kavuşmuş olacak. Bu yıl Dereköy Mahallemizin büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. Ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte üst yapı çalışmalarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

19 mayıs samsun haber osman topaloğlu ak parti yerel seçim gündem proje