19 Mayıs zafere inanıyor

TAKİP ET

19 Mayıs ilçesinde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Başkan Osman Topaloğlu, "Cumhur İttifakı olarak hem büyükşehir de hem de ilçelerimizde seçimden zaferle ayrılacağımıza inancımız tam" dedi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Samsun'u daha hızlı, daha güçlü, daha ileri taşımaya hazırız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Hayallerimiz, önceliklerimiz; insanımızın hayatını kolaylaştıracak, Samsun'u mutlu insanların şehri haline getirecek yatırımlar ve projelerimiz var" dedi.

31 MART'TA ZAFERLE AYRILACAĞIZ

19 Mayıs Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Osman Topaloğlu da, "Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 3 dönemdir yürüttüğümüz görevimize bu dönemde de layık görüldük. 19 Mayıs ilçemizde 15 yıldır önemli projeler gerçekleştirdik. Önümüzde önemli bir seçim var. Cumhur İttifakı olarak hem büyükşehir de hem de ilçelerimizde seçimden zaferle ayrılacağımıza inancımız tam. Her zaman ülkeye ve millete hizmet aşkıyla çalışarak başarılı olan partimiz bu başarısını 2024 yerel seçimlerinde milletimizin takdiriyle bir kez daha ortaya koyacaktır" ifadelerini kullandı.