19 Yaşındaki Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de Tarihi Ödülü Kazandı

TAKİP ET

Genç yarışmacı Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi bir başarıya imza attı. 5 milyon TL değerindeki final sorusunu doğru yanıtlayarak ödülün sahibi oldu. İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, heyecan doruktaydı. 19 yaşındaki Berk Göktaş, tarihi bir başarıya imza atarak 5 milyon TL'lik ödülün sahibi oldu. Berk Göktaş, Milyoner tarihinde ilk kez bu büyük ödülü kazanan isim oldu.

Gecenin finalinde Berk Göktaş'a yöneltilen soru oldukça zorlu olsa da genç yarışmacı soğukkanlılığını koruyarak doğru cevabı bulmayı başardı.

Soru,

Bakara Suresi'nde geçen ve İsrailoğulları'nın yeme istekleriyle ilgiliydi.

Berk Göktaş, verilen seçenekler arasından doğru cevabı, "C: Nohut" olarak işaretleyerek 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazandı.

Berk Göktaş'ın bu başarısı, izleyicileri ve programın sunucusu olan Murat Yıldırım'ı da büyük bir sevince boğdu. Genç yarışmacı, önceki bölümlerde de dikkat çekici performanslarıyla adından söz ettirmişti.

Özellikle 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisinin, milletvekili olduğu ille doğru eşleştirilmiştir sorusuna verdiği doğru cevapla dikkatleri üzerine çekmişti.

Berk Göktaş, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Kazandığı büyük ödülle birlikte adını Kim Milyoner Olmak İster tarihine altın harflerle yazdıran Berk Göktaş, gelecek için umut dolu bir adım atmış oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 19 Yaşındaki Berk Göktaş 5 milyonluk büyük ödül tarihi başarı gündem magazin samsun haber haber