40 Metre Yükseklikte Mahsur Kalan Güvercini Kurtardı

TAKİP ET

Samsun'da bir güvercin, İlkadım ilçesinde bulunan Site Camisi'nin minaresinde uçurtma ipine dolanarak asılı kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kendi canlarını riske atarak güvercini kurtarmak için seferber oldu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Site Camisi'nin minaresinde bir güvercin, uçurtma ipine dolanarak 40 metre yükseklikte asılı kaldı. Güvercinin kanatlarına ve ayaklarına dolanan ip, rüzgarın etkisiyle savrulmasına neden oldu. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112'yi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, güvercini kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye eri, merdiven yardımıyla minareye tırmanarak mahsur kalan güvercini kurtarmak için büyük çaba harcadı. Bir saat süren uğraşın ardından güvercin, başarıyla kurtarıldı.

Vatandaşlar, güvercinin bir can taşıdığını ve bu durum karşısında çok üzüldüklerini ifade etti. Güvercinin kanadında bazı yaralanmalar olduğu gözlemlendi. Esnaf, güvercine sahip çıkarak onu karton bir kutuya koyup tedavi edilmek üzere götürdü.

samsun samsun haber güvercin