7 gollü maçın galibi Çorum FK

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında play-off mücadelesi veren Ahlatcı Çorum FK, evinde konuk ettiği Manisa FK'yı 4-3'lük skorla mağlup etti.

Çorum Şehir Stadı'nda oynanan maça konuk ekip Manisa FK hızlı başladı. Sandro Lima'nın 4. ve 8. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçen Ege ekibine, ev sahibi Ahlatcı Çorum FK Thomas Verheijdt'in 21. ve 35. dakikalardaki golleriyle cevap verdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çorum ekibi, Ozan Sol'un 47. dakikada attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Ardından Ahmet Sağat'ın 86. dakikadaki golüyle farkı 2'ye çıkaran ev sahibi takıma karşılık, Manisa FK'dan Sandro Lima 88. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak "hat-trick" yaptı ve skoru 4-3'e getirdi.

Kalan sürede başka gol olmayınca, Ahlatcı Çorum FK sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu galibiyetle play-off umutlarını güçlendiren Ahlatcı Çorum FK, puanını 45'e yükseltirken, Manisa FK ise 31 puanda kaldı.

Maçın 73. dakikasında Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

çorum çorum haber çorum fk manisa fk manisa haber futbol