77 Yaşındaki Dilek Teyze'nin Masa Tenisi Tutkusu

TAKİP ET

Samsun'da, gençlerle birlikte masa tenisi oynayarak zaman geçiren Dilek Teyze, sporun yaşlanmaya meydan okuyan gücünü ve yaşam boyu spor yapmanın önemini vurguluyor.

Samsun'da yaşayan 77 yaşındaki Dilek Çavuşoğlu Diler, çocukluğundan bu yana kesintisiz sürdürdüğü masa tenisi sporuna olan tutkusundan vazgeçmiyor. Yıllar geçse de değişmeyen bir tutkuyla masa tenisine bağlı olan Diler, gittiği her yerde, ister yurt içi ister yurt dışı olsun, masa tenisi oynayabileceği spor salonları ve oyun arkadaşları arıyor.

Çocukları nedeniyle sık sık yurt dışına çıkan ve dünyanın dört bir yanını ziyaret eden Dilek Çavuşoğlu Diler, masa tenisi oynamak için fırsat kolluyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde Kaliforniya ve San Francisco gibi şehirlerde masa tenisi becerilerini geliştiren Diler, yabancı ülkelerde masa tenisi sayesinde birçok arkadaş edindiğini belirtiyor.

"Masa tenisi bende bir hastalık haline geldi" diyen Diler, bu spora olan ilgisinin sadece bir hobi olmaktan öte, yaşamının bir parçası haline geldiğini ifade ediyor. Samsun'a geldiğinde Atakum ilçesindeki Atakum Sporcu Fabrikası'nda çocuklarla masa tenisi oynayarak zaman geçiren Dilek Teyze, gençlere de spor yapmanın önemini vurgulayarak, herkesi masa tenisi oynamaya ve spor yapmaya davet ediyor.

Dilek Çavuşoğlu Diler, yaşına rağmen sporun ve aktif bir yaşamın önemini vurgulayan bir örnek teşkil ediyor. Masa tenisine olan bu tutkusuyla hem çevresindekilere ilham kaynağı oluyor hem de sporun yaşlanmayla mücadeledeki önemini gözler önüne seriyor.

samsun masa tenisi atakum