A Milli Takım, EURO 2024 Hazırlıkları Kapsamında Avusturya'ya Konuk Olacak

TAKİP ET

EURO 2024'e hazırlanan A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçları kapsamında yarın Avusturya'ya konuk olacak. Macaristan'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından bir deplasman provası daha yapacak olan Milli Takım, Avusturya karşısında güçlü bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak maç, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemliğini İtalya Futbol Federasyonundan Daniele Chiffi üstlenecek.

Türkiye'nin hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Avusturya da EURO 2024'e katılacak ekipler arasında yer alıyor. Türkiye, F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile mücadele ederken, Avusturya ise D Grubu'nda Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi (Galler-Polonya) ile mücadele edecek.

Sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan Rıdvan Yılmaz'ın dışında, A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Okan Kocuk (Yılport Samsunspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Defans: Mert Müldür (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Panathinaikos), Cenk Özkacar (Valencia), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray).

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor).

Forvet: İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Abdülkadir Ömür (Hull City), Arda Güler (Real Madrid), Can Uzun (Nürnberg), Enes Ünal (Bournemouth), Kenan Yıldız (Juventus), Yusuf Yazıcı (Lille).

Türkiye'nin EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında göstereceği performans merakla bekleniyor.

A Milli Takım EURO 2024 Avusturya A milli takımı Avusturyaya Konuk Olacak macaristan maçlar A milli takım kadrosu spor futbol sporcular gündem samsun haber haber