ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mazbatasını Aldı: 'Gerçek Belediyecilik İnsan Merkezlidir'

TAKİP ET

"CHP'li Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldı. Yavaş, hizmet anlayışını vurgulayarak, 'Gerçek belediyecilik, asfalt ve betondan öte insan odaklıdır' dedi."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görevini bir dönem daha devam ettirecek olmanın sevincini mazbatasını alarak taçlandırdı. Yavaş'ın mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada, gerçek belediyecilik anlayışına vurgu yaptı.

Mazbatasını alırken basın mensuplarına konuşan Yavaş, "Öncelikle 5 yıl boyunca hizmet vermenin gururunu yaşadım. Ankara halkının gösterdiği yüksek destek için teşekkür ediyorum. İl teşkilatımıza, ilçe başkanlarımıza, gönüllülerimize ve tüm Ankaralılara destekleri için minnettarım. İnşallah bu güveni boşa çıkarmayacağız." dedi.

Yavaş, belediyecilik anlayışını da açıkladı: "Gerçek belediyecilik, sadece asfalt ve beton dökmek değildir. Şehirleri, insan merkezli projelerle şekillendirmek gereklidir. İçinde insan olmayan hiçbir projeye destek vermeyeceğimizi belirtmiştim ve Ankara'nın bize bu konuda güvendiğini gördüm. Bu güveni boşa çıkarmayacağız."

Mansur Yavaş, bundan sonra da şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş Mazbatasını Aldı: Gerçek Belediyecilik İnsan Merkezlidir Ankara büyükşehir belediyesi Mazbatasını alırken basın mensuplarına konuşan Yavaş samsun haber gündem haber