Abdullah Avcı Trabzon'un başında Fenerbahçe'yi 3 kez zirveden indirdi

TAKİP ET

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısında üstün performansıyla dikkat çekiyor. Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 5 mücadelede 3 galibiyet elde ederken, rakibini zirveden indirmeyi başardı

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, 17 Mart Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde Bordo-mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'ye karşı olan istatistiği dikkat çekiyor.

Avcı, Trabzonspor'un başındayken sarı-lacivertli rakibe karşı çıktığı 5 müsabakada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu galibiyetlerde rakibini aynı zamanda zirveden indiren Avcı, Fenerbahçe'yi liderlik koltuğundan etmeyi başardı.

Özellikle 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında elde ettiği zaferlerle dikkat çeken Avcı, Fenerbahçe'yi hem Kadıköy'de hem de Trabzon'da mağlup etmişti.

Avcı'nın Fenerbahçe ile mücadelesinde önemli bir faktör de rakip teknik direktör İsmail Kartal ile olan rekabeti. İki teknik adam arasında oynanan 10 müsabakada Avcı, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig samsunspor samsun haber samsun