Adalet Bakanı Tunç: Seçimin Güvenliğine Dair Endişe Yok

TAKİP ET

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, seçimin şeffaflığı ve güvenliğiyle ilgili hiçbir endişenin bulunmadığını belirtti. Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bartın'ın Amasra ilçesinde oy kullanan Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasinin bayram günleri olduğunu ve sonuçların ülke için hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Tunç, Türkiye genelinde 61 milyondan fazla seçmenin sandık başına gittiğini ve seçim sürecinin güzel ve huzurlu bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Seçimlerin tüm siyasi partiler ve adaylar için hayırlı olmasını temenni eden Tunç, seçimlerin dünyaya örnek gösterilecek şekilde şeffaf bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Adalet Bakanı Tunç, seçim öncesinde ve güvenliğiyle ilgili alınan tedbirlerin titizlikle uygulandığını ve herkesin üzerine düşeni yaptığını dile getirdi. Türk insanının ülkesine ve demokrasiye sahip çıktığını vurgulayan Tunç, seçimlerin Türkiye için bir demokrasi şöleni olduğunu ifade etti.

Seçimlerin şeffaflığı ve güvenliğiyle ilgili herhangi bir endişenin bulunmadığını tekrarlayan Tunç, Türkiye'nin dünyaya örnek bir demokrasi olduğunu belirtti ve seçimlerin yüksek katılımla gerçekleştiğini söyledi. Tunç, Türk milletinin milli iradeye sahip çıktığını ve seçimlerin Türkiye için bir demokrasi şöleni olduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç oy kullanma Seçimin Güvenliğine Dair Endişe Yok yerel seçim samsun haber gündem haber