ADD'de bayrak değişimi

TAKİP ET

ADD Samsun Şubesi'nin olağan genel kurulunda şube başkanı Dr. Işık Özkefeli, görevi Birol Yelekin'e devretti.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantısı, Mimarlar Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Üyelerin yoğun olarak katıldığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 

Misafirlerin konuşmalarının ardından denetleme ve disiplin raporları okundu. Denetleme ve disiplin raporları ve faaliyet raporu ayrı ayrı oylandı ve üyelerin oy birliğiyle raporlar kabul edildi. Çarşaf liste ile yapılan seçimde Başkan Adayları Birol Yelekin ve Mustafa Köse konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Toplantıya katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Atilla Tekcan, Birleşik Kamu İş Sendikası Başkanı Onur Gündüz, Eğitim İş Sendikası Samsun İl Başkanı Volkan Erken, Tüm Bel Sen Başkanı Suat Yıldız, KESK Dönem Sözcüsü Ekrem Şeref, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Özdağ, Tabipler Odası adına Dr. Murat Erkan, Eğitim Sen Samsun İl Başkanlığı adına Ersin Gür, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti adına Şakir Demirci, Memleket Partisi adına Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, OMÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekan Prof. Dr. Osman Zümrüt, OMÜ İlahiyat Fakültesi'nden  Prof. Dr. Hasan Aydın konuşmalarını gerçekleştirdi.  

YELEKİN'DEN 
BİRLİK MESAJI 

ADD 14. Dönem Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, bayrağı daha önce de şube başkanlığı yapan Birol Yelekin'e devretti. Demokratik bir ortamda geçen genel kurulda 307 geçerli oyun 246’sını alan Yelekin, konuşmasında birlik, beraberlik mesajları verdi. Bütün üyelerin katılımcı olmasını isteyerek güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Genel kurulda Av. Arzu Sabuncu,  ADD Genel Merkez Üst Kurul Delegesi seçildi.  Feride SEZGİN