ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli: 'Devlet Liyakatle Yönetilir'

TAKİP ET

ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, deprem felaketindeki koordinasyonun liyakatli görevlendirmelere ihtiyaç olduğunu gözler önüne serdiğini belirterek, "Devlet likayatle yönetilir "dedi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, 'Devrim Yasaları'nın kabulünün 99. yılı dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Özkefeli, "Devlet kurumlarının cemaatlerce doldurulduğu, tarikatların baş tacı edildiği, aklın, bilimin dışlandığı bir dönemi yaşamaktayız "dedi. 

'ÇÖZÜM VAR'

Sert ifadeler kullanan Özkefeli, "Devrim Yasaları Anayasamızın 174. Maddesi ile korunuyor olmasına rağmen Öğrenim Birliği Yasası bugün fiilen uygulanmamaktadır. 6 Şubat 2023 günü 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi bize bir defa daha aklın, bilimin ve liyakatin ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Devlet liyakatle yönetilir. 
Sorunlarımız vardır. Çözümümüz de vardır. Çözüm Atatürkçü Düşünce’dir. Atatürkçü Düşünce ile Türkiye Cumhuriyeti yeniden inşa edilecek ve Devrim Yasaları ödünsüz uygulanacaktır "ifadelerini kullandı. 

Feride SEZGİN