ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli'den basına ilişkin yasaya tepki 

TAKİP ET

ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, TBMM'de görüşelecek basına ilişkin yasayı 'sansür yasası' olarak nitelendirerek tepki gösterdi. 

TBMM'de görüşelecek olan basın yasası ile ilgili Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli'den tepki geldi. 

SANSÜR YASASI TANIMI 

Özkefeli, yasanın tamamen muhaliflerin susturulması anlamına geldiğini belirtti. Özkefeli "İktidara mutlak bir sessizlik, daha fazla sessizlik, daha fazla itaat gerekiyor. Dolayısıyla bu sansür yasasıyla, başaramadıklarını başarmaya çalışıyorlar" diye konuştu. 

'HERKESİ SUSTURMAYI AMAÇLIYORLAR'

Başkan Özkefeli " Muhalif herkesi  susturmaya çalışan iktidar, yeni bir sansür yasasıyla karşımıza geldi. İktidara mutlak bir sessizlik, daha fazla sessizlik, daha fazla itaat gerekiyor. Dolayısıyla bu sansür yasasıyla, başaramadıklarını başarmaya çalışıyorlar. Bu yasa geçtiğinde işten atılan veya emeği gasp edilen işçi, sosyal medyadan kimse konuşmasın istiyorlar. 
Sonunda sadece işten atılan işçi değil, hakları gasp edilen emekli, emeği sömürülen emekçi, çiftçi, esnaf, doktor, öğretmen kısaca kimse konuşmasın, halk sussun istiyorlar. Ama bizler ülkenin gerçeklerini söylemeye anlatmaya devam edeceğiz "ifadelerini kullandı. 

N.Alper CABBAR