ADD Samsun Şubesi: 'Cumhuriyet'in yılmaz bekçileriyiz'

TAKİP ET

ADD Samsun Şubesi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi. Dernek üyeleri, 'Cumhuriyet'in yılmaz bekçileriyiz ' mesajı verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Batıpark'ta gerçekleştirdiği şenliğin ardından Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi. 

Her yıl alternatif olarak gerçekleşen çelenk törenine, ADD Samsun Şube Yönetim Kurulu'nun yansıra çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcisi katıldı.  

'YEREL SEÇİMLER UMUT OLMUŞTUR'

Mesaj veren ADD Samsun Şube Başkan Yardımcısı Deniz Gömeç, "Gazi Meclis’in açılışının 104. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yeni koşullar ve taze umutlarla ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramımız kutlu olsun!

31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçları, son yıllarda büyük yaralar alıp nefessiz kalan demokrasimize ve laik Cumhuriyetimize can soluğu olmuştur. Hukuk devletimizin, laik bilimsel eğitim sistemimizin, ekonomimizin, sağlık sistemimizin, demografik yapımızın, kısacası devletimizin; kuruluş ayarlarına dönmesi, üniter ulus devlet yapısının onarılması ve yeniden 'laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti' olması yolunda ulusumuzu umutlandırmıştır "dedi.