ADD Samsun Şubesi: 'Cumhuriyeti Canımız Pahasına Yaşatacağız'

TAKİP ET

ADD Samsun Şubesi, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Onur Anıtı'nda program düzenledi. Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Mercan, "Cumhuriyeti canımız pahasına yaşatacağız "dedi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Onur Anıtı'nda tören düzenledi. Dernek üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

PROGRAM DÜZENLENDİ 

Gerçekleştirilen programa, ADD Samsun Şube Başkanı Birol Yelekin, eski Dernek Başkanı Dr. Işık Özkefeli, CHP 27. Dönem Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Samsun Milletvekili Opr.Dr.Murat Çan, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Av. Gülay Deveci, Dernek üyeleri, STK Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. ADD Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Mercan, "Yılmadan, yorulmadan Samsun’dan Ata'mızın yaktığı bu özgürlük meşalesini ebediyete kadar taşıyacağız. Adını da, en büyük mirasın Cumhuriyeti de, her şartta canımız pahasına yaşatacağız "dedi. 


Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Onur Anıtı'nda tören düzenledi.