ADD Samsun Şubesi, Kitap  Fuarı'nda 

TAKİP ET

ADD Samsun Şubesi, uzun bir aradan sonra açılan Kitap Fuarı'nda stant açarak yerini aldı. 

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi, pandemi nedeni ile ertelenen, üç yıl aradan sonra tekrar TÜYAP'ın koordinesinde düzenlenen Kitap Fuarı'nda yerini aldı. 

9 Ekim tarihine kadar sürecek olan Kitap Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ADD Samsun Şube Başkanı Dr.Işık Özkefeli, “ADD Samsun Şubesi standımızda Atatürk temalı hediyelik eşyalar, gönül dostlarımızın kitaplarının imza günleri ve satışlarını yaparak gelir elde edeceğiz. Bu gelir derneğimiz çatısı altında karşılıksız eğitim bursu verdiğimiz gençlerimiz için kullanılacak. Aydınlık ve çağdaş yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz için verdiğimiz eğitim bursunu çok önemsiyoruz "dedi. 

ÖNEMLİ KONUKLAR 

Öte yandan, Emekli Subay Yazar Kıbrıs Gazisi Atilla Çilingir, 7-8-9 Ekim tarihleri arasında saat 14.00'te ADD Samsun Şubesi standında olacak. AGD GYK Üyesi Nasuh Mahruki, 7 Ekim günü saat 17.00-17.45 arası üst kat fuaye alanında 'Cumhuriyetin 100. Yılına Doğru Türkiye' adlı söyleşi programı gerçekleştirecek. 

Nazım AKPINAR 

ADD koordinesinde iki önemli konuk fuarda olacak. Nasuh Mahruki söyleşi gerçekleştirecek, yazar Atilla Çilingir kitapseverlerle buluşacak.