ADD, Uğur Mumcu'yu unutmadı

TAKİP ET

ADD Samsun Şubesi, düzenlediği programla, 24 Ocak 1993 tarihinde evinin önündeki aracına konulan bomba ile katledilen gazeteci Uğur Mumcu'yu andı. 

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi'nce merhum Gazeteci Uğur Mumcu için anma programı düzenlendi. 

MÜCADELE SÜRECEK 

Programda konuşan ADD Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, "Düşünenlerin öldürülmemesi, öldürülenlerin hiç unutulmaması dileğiyle; Uğur Mumcu şahsında bizler, Türk devrimini ve kurucu değerlerimizi savunma mücadelesinde aydınlık güzel günler için mücadele eden, mücadele ederken katledilen ve bedel ödemek zorunda bırakılan tüm aydınlarımızın, yazarlarımızın, bilim insanlarımızın, gazetecilerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz "dedi. 

UĞUR MUMCU'NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI 

ADD Şube Başkanı Işık Özkefeli sözlerini Uğur Mumcu’nun sözleri ile şu şekilde tamamladı; "Ben Atatürkçüyüm, ben, cumhuriyetçiyim, ben lâikim, ben antiemperyalistim, ben tam bağımsız Türkiye'den yanayım, ben insan hakları savunucuyum, ben terörün karşısındayım; ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Dün sabaha değin araştırarak yazdığım hiçbir konuyu yalanlayamadınız. Öyleyse vurun, parçalayın. Her parçamdan benim gibiler beni aşacaklar doğacaktır.” diyen Kalpaksız Kuvayi Milliyeci Uğur Mumcu’yu ve diğer demokrasi şehitlerimizi saygı ve özlem ile anıyoruz. Hepimiz birer Uğur Mumcu’yuz. Mücadelemiz devam edecek ve kazanacağız." Feride SEZGİN