Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Adem Güney Atakum'da Muhtarlarla İftarda Buluştu

TAKİP ET

Adem Güney, Atakum ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek mahalle sorunlarını dinledi ve şehrin mutluluğunu artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Atakum ilçesinde muhtarlarla iftar programında bir araya geldi. Güney, mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetin ardından muhtarlarla bir araya gelerek şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.

Güney, yaptığı açıklamada, "Mahallede, köyde bir sorun olduğu zaman ilk kapısı çalınan kişi muhtarlardır. Muhtarlarla istişare etmeyen ve görüşünü almayan yöneticiler, başarılı yöneticiler değildir. O nedenle muhtarlarımızla birlikte istişare içerisinde olacağız ve sorunları birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Güney, "Samsun'u mutlu şehir haline dönüştüreceğiz. Bir insan iyi ve mutluysa, o insanın yaşadığı şehir de o kadar mutlu olur. Bizim görevimiz, insanların mutluluğuna sebep olmak, vesile olmaktır. Belediye başkanları ve muhtarlar, bu mutluluğu sağlamanın en önemli unsurlarıdır" şeklinde konuştu.

Güney, muhtarlara söz vererek onların sorunlarını dinlediğini ve belediyelerin basit konuları bile çözemediğini, vatandaşın derdiyle dertlenmediğini ileri sürdü. Özellikle sokakta başıboş köpekler konusunda yapılabilecekleri anlattı ve "Ahlaklı belediyeciliğin temeli merhamettir. Biz sokak hayvanlarına merhamet göstereceğiz. Sokaklardaki köpekleri kısırlaştırarak, barınaklarda yerleştireceğiz. Bu kadar basit sorunları dahi çözemeyen bir belediye başkanı olmaz" dedi.

adem güney Atakum samsun samsun haber atakum belediye başkanı Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı