Adem Güney'den vatandaş odaklı hizmet sözü

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, sevgi, hoşgörü ve empatiyle dolu bir belediyecilik anlayışıyla Samsun'u yönetmeye hazırlanıyor. Güney, vatandaşların sesini duyuracakları bir belediyecilik vaat ediyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Adem Güney, belediyecilik anlayışını vatandaş odaklı, sevgi, hoşgörü ve empatiyle şekillendireceklerini belirtti.

Güney, halkın derdini belediyeye iletme sorununu çözeceklerini ve "eli sopalı, gardiyan belediyecilik" yapmayacaklarını vurguladı.

Projelerini anlatmak için esnaf ziyaretleri ve iftar programları düzenleyen Güney, "Ahlaklı Belediyecilik" ilkesini benimseyerek dürüst ve israfsız bir yönetim vaat etti.

Güney, vatandaşların değişim istediğini ve belediyenin yanında olacağını belirterek, sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek sağlayacaklarını dile getirdi.

Vatandaşların ulaşılabilirlik endişelerine değinen Güney, her zaman vatandaşın yanında olacaklarını ve sorunlarına çözüm bulacaklarını ifade etti.

Geçmişteki başkanların örnek alındığını ve gönülleri kazanacaklarını söyleyen Güney, sorunları dinleyip çözüm üretmenin gönülleri fethedeceğini belirtti.

yeniden refah partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı adem güney Samsun Haber samsun yerel seçimler